Wijn, wie houdt er niet van. Wijn kan je bij bijna elke gelegenheid drinken. Vooral door de veelzijdigheid van de wijnen, daarom is wijn ook zo populair, maar met welke wijn breng jij nou je hele vriendengroep in extase? Er zijn een aantal wijnen die op dit moment erg geliefd en dus ontzettend in trek zijn op dit moment. Het gaat hier niet alleen om rode of witte wijnen maar ook om rose’s bijvoorbeeld. Hieronder zullen we je een aantal wijnen laten zien die op dit moment erg in trek zijn, en als je wat ziet wat je wel wat lijkt twijfel dan niet om er eentje te bestellen! Wel is het van belang dat je wijnen op de juiste temperatuur bewaart overweeg daarom een wijnklimaatkast aan te schaffen zodat je wijn altijd perfect op temperatuur is. 

Rode wijnen

Rode wijnen zijn natuurlijk uiteindelijk de holy grail onder de wijnen, de meeste smaak zit in deze wijnen en daarom zijn dit de beste wijnen voor de echte wijn liefhebber. Maar welke rode wijn is op dit moment nou het populairst? Op een staat waarschijnlijk de Kaiken Malbec een rode wijn uit Argentinië, een lichte kruidige rode wijn, maar bovenal erg smaakvol. Een andere populaire rode wijn op dit moment, en je zult hem vast wel eens voorbij hebben zien komen, is de Calusari Pinot noir, een Roemeense wijn, die vooral in de zomer erg fijn te drinken is. Wil je nou nog meer populaire rode wijnen zien bekijk dan de website

Witte wijnen

Ook onder witte wijnen valt er natuurlijk veel onderscheid te maken tussen de verschillende soorten en smaken. Over het algemeen wordt witte wijn dan ook meer gedronken dan de meeste rode wijnen. Bij de witten wijnen zijn toch vooral de chardonnay’s het populairst, je vindt ze overal en ze zijn makkelijk te drinken. Ook voor een ieder die niet zo graag rode wijn drinkt. Onder de chardonnay’s zijn vooral de crimes en de terralinde op dit moment erg populair, dit zijn wat zachte, doch smaakvolle wijnen die je eigenlijk elk seizoen goed kunt drinken.